Nu er dette jo ikke en Mad-Blog - Men når Bankmanden er imponeret over den så skal den altså med! :)
Opskriften er faktisk min egen - Helt min egen :)
6 stk. kyllinge filet skåret i tern...
Marinade:
3 spsk eddike
1 stort glas vand
2 spsk olivenolie
½ hønse boullion
Salt og peber efter smag og behag
Friske krydderurter (Husk at skylle dem):
Karry - 2 lange stilke
Estragon - 2 stilke
Rosmarin - 2 stilke
Salvie - 5-6 blade
Pisk det hele sammen og lad det stå i 5 min - Uden kyllinge stykkerne.
Lig kyllinge stykkerne i marinaden og lad dette trække i 15 min. med en folie dække - Det er her at smagen fra krydderurterne skal have lov til at trække ind i kyllinge stykkerne...
15. min senere...
Si væsken/saucen fra i en skål og gem til senere...
Sorter krydderurterne fra kyllinge stykkerne og svist kyllingen på panden - Du behøver ikke at bruge fedtstof eller olie da der jo er olivenolie i marinaden - Hvilket er tilstrækkeligt :)
Efter at kyllinge stykkerne er svitset drysser du en lille smule sukker hen over og vender kyllingerne i det - Det giver en sød smag i kontrast til krydder urterne :)
Efter 2 min. hælder du væsken/saucen på panden og lader det stå over svag varme...
Nu ligger du nudlerne i en gryde med kogende vand og de er færdige efter 5 minutter...
Til slut sier du igen kyllingerne fra væsken.
Lig nudlerne i en skål, hæld lidt kylling over og en smule sauce...
Så har du en dejligt nudelsuppe - Nemt og lækkert :)
Du kan evt. tilføje lidt parmesan ost, gulerødder eller porrer...
Kan spises med pinde ;)
lørdag den 29. august 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar