fredag den 5. marts 2010

Interview with a Skin Care Queen - Elisabeth Gierus...

Personligt tror jeg ikke på tilfældigheder...
Jeg tror, at tingene sker af en årsag - Without any doubt...!
Da jeg stiftede bekendtskab med Elisabeth Gierus, var det helt sikkert skæbnen, der havde en finger med i spillet :)

I min søgen efter økologiske og Co2 venlige hudpleje produkter faldt jeg over Elisabeths side Beautymakeup.dk - Selvfølgelig måtte jeg tage kontakt til hende på Facebook...
Det blev starten på både et godt venskab og samarbejde...
Har du først fået åbenbaringen med Elisabeths produkter slipper du dem aldrig igen...
Produkterne har givet mig en naturlig og sund hud, der ikke indeholder mærkelige stoffer...

På denne solskins rige fredag har Elisabeth overtaget ordet på bloggen - God læsning og god weekend!

Foto: Elisabeth Gierus

Min historie og baggrund

Jeg er uddannet kosmetolog i 1994 og tog en master degree i makeup hos Sunset Gower Studio i Hollywood i 1997.
Samme år tog jeg springet, og blev selvstændig kosmetolog med skønhedsklinikken Beauty & Makeup v. Elisabeth Gierus i København.
Mine mange års erfaring har givet mig stort kendskab til danske kvinders hud og disses produktbehov.

Personlig har jeg altid været meget bevidst om at passe og pleje min hud.
Derfor kom det som et ekstra stort chok, da jeg fik konstateret hudkræft i ansigtet. Kræftformen var dog heldigvis kun basalcellekræft, som kan helbredes.
Som konsekvens lagde jeg alle mine hudplejeprodukter ned i en kasse i kælderen, og besluttede mig for at udvikle min egen 100 % økologiske hudplejeserie - Uden nogle former for skadelige tilsætningsstoffer.
Foto: Elisabeth Gierus PR

I stedet for parabener, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, bruger jeg i stedet for natrium benzoat, der har samme konserverende egenskab.
Jeg bruger heller ikke sulfat i min hårshampoo, da det ikke er nedbrydeligt i naturen. Som erstatning bruger jeg sæbeurt, der har en mild vaskeaktiv egenskab.

Alle produkterne er fremstillet af 100% naturlige, og økologiske ingredienser som laves i Danmark, hvilket gør produktlinjen mere CO2-neutral.

Nomineringer af Danish Beauty Awards

Danish Beauty Awards har nomineret mine produkter i 2008 i Årets Nichepris og i 2009 i Årets Klimapris samt nu her i 2010 i Årets Danske Produkt.
At være blevet nomineret i den prestigefyldte Danish Beauty Awards er en stor ære for mig...
Danish Beauty Award som er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter. Hvert år bliver der sendt over 350 produkter ind til de 13 dommere, som finder vinderne inden for 25 kategorier.

Som nomineret til Årets Klimapris gælder det om, at have det mest helstøbte produkt, som tager hensyn til miljøet i hele produktionsprocessen – Fra emballagen af genbrugelige materialer til etiketten trykt med vegetabilsk blæk. Målet er at være mest mulig CO2-neutral.

Der findes 28 forskellige produkter i min produktserie – nyligt lanceret er Elisabeth Gierus Shampoo OMG med sæbeurt i stedet for sulfat, som altså er nomineret i Årets Danske Produkt 2010.*Priserne på Elisabeths produkter starter fra 135 kroner.
Læs mere på http://www.danishbeautyaward.dk/ eller www.beautymakeup.dk

** Stort set alle Elisabeths produkter er uden parfume og andre former for unødvendige tilsætningsstoffer. Dog er der udtræk af økologisk ylang ylang, roser og aloe vera i udvalgte produkter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar